Mayrhofen

De omgeving van Mayrhofen met zijn Ahorn en Penken is een prachtig skigebied waar u heerlijk kunt genieten van uw wintersport.

Enkele steekwoorden over het gebied zijn Veeleisend, gevarieerd en onderhoudend. De natuur in Mayrhofen is adembenemend en de infrastructuur is ook uitstekend. U kunt heel gemakkelijk met bijvoorbeeld de bus naar verschillende skigebieden in de buurt.

De skigebieden in Mayrhofen behoren tot de beste van Oostenrijk.  Het skigebied Mayrhofen beslaat 159 kilometer aan skipiste van alle moeilijkheidsgraden, dus van blauw tot en met zwart. Het hele skigebied is voorzien van moderen liften waaronder de grootste kabelbaan van Oostenrijk. Sneeuwzeker is het hier altijd vanwege de kunstmatige sneeuw die eventueel gebruikt kan worden mocht het niet genoeg gesneeuwd hebben.

Wintervakantie in Mayrhofen

Wilt u ook heerlijk genieten van uw wintersportvakantie in een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk, dan moet u zeker een wintervakantie boeken naar Mayrhofen. U kunt hier heerlijk Langlaufen in het Zillertal, maar u kunt er ook voor kiezen om te gaan skieen van de vele bergen die u tegenkomt op uw wintervakantie Mayrhofen.

Mayrhofen heeft ook een aantal funsporten die u tijdens uw wintervakantie Mayrhofen kunt beoefenen. Zo kunt u bijvoorbeeld sneeuwscooters huren om lekker een dagje te gaan crossen door de sneeuw, of misschien is de snowtube wel iets voor u. Op een opblaasbare band van de berg af gaan , of misschien bent u wel niet zo’n thrillseeker, dan kunt u door het zillertal een mooie winterwandeling maken langs 1 van de wandelroutes. Kortom een wintervakantie Mayrhofen staat garant voor veel plezier en een mooie wintersportvakantie.